Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: varahenkilöstö, terveys-ja sairaanhoitopalvelut, Joensuu (id6709) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana sairaanhoitajan tehtäviä varahenkilöstön erikoissairaanhoidon ja Siilaisen sairaalan tiimiin.

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme nyt sairaanhoitajia varahenkilöstötiimiimme terveys- ja sairaanhoitopalveluihin. Varahenkilönä toimit rekrytointipalveluiden työntekijänä ja olet sijaisena ennalta sovituissa yksiköissä eripituisissa poissaoloissa.

Sissit eli sisäiset sijaiset sijaistavat yksikössä erilaisia ja eripituisia poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia, sairaslomia jne. Sijaisuuksien kesto vaihtelee tarpeiden mukaan.

Sovit varahenkilöksi, jos

 • pidät vaihtelevasta työympäristöstä, mutta viihdyt myös yhdessä yksikössä kerrallaan
 • haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi
 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
 • sinulla on positiivinen elämänasenne
Tarjoamme sinulle:
 • vaikutusmahdollisuuden omaan työntekopaikkaan
 • vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän
Tässä sinulle tarjolla vähän erilainen työ!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Lyhyelle varahenkilölle maksetaan tehtäväkohtaisenpalkan lisäksi kiertolisää, jonka suuruus on Joensuussa kantakaupungin alueella 66 € / kk

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja myös osa-aikatyö on mahdollista - räätälöidään juuri sinulle sopiva työ.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Marjut Paukku tai marjut.paukku@siunsote.fi p.013 330 3689

Tehtävää haetaan sähköisesti 16.10.2022 saakka

Joensuussa 22.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6709
 • 22.9.2022 - 16.10.2022 23:59
 • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat