Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Värttinä - Kaarinan kaupunki

Haemme Värttinän tehostetun palveluasumisen yksikköön sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen.

Värttinässä on 37 asukasta, joiden hoidosta ja huolenpidosta vastaa kaksi tiimiä. Molemmissa tiimeissä on sairaanhoitaja ja kolmannen sairaanhoitajan tehtäväkuvaa muokataan molempien tiimien tarpeisiin. Työ on kaksivuorotyötä.
Sairaanhoitaja vastaa lääkehoidon toteutuksesta ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvistä asioista, lääkäri käy Värttinässä kerran viikossa.

Asukkaittemme hoidon tarpeen arviointiin ja hoitosuunnitelmien laadintaan käytämme RAI-ohjelmaa, päivittäiskirjauksissa käytössämme on LifeCare- potilastietojärjestelmä.
Toimintamme tavoitteena on asukkaan hyvä elämä loppuun asti, johon kuuluu myös asukaslähtöinen saattohoito. Kannustamme omaisia olemaan läsnä läheisensä arjessa, yhteistyö asukkaittemme läheisten kanssa on merkityksellinen osa päivittäistä hoitotyötämme.

Valittavalta sairaanhoitajalta edellytämme aktiivista otetta työhön, geriatrista osaamista, yhteistyötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä.
Kelpoisuusehtona terveydenhuolllon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys ja laillistus.
Edellytämme Tartuntalain 48§ ja 48a§ rokotussuojaa.

Koeaika on 6 kk.

Haastattelu järjestetään Värttinässä, Luhakatu 1, 20660 Littoinen maanantaina 12.9.2022.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Nieminen, yksikön johtaja 4.7.-28.7.2022
minna.m.nieminen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Ikäihmisten palvelut, Palveluasuminen, Värttinä

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Luhakatu 1, 20660 Littoinen
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat