Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, vastaanottopalvelut - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnan terveyskeskuksen vastaanottopalveluissa on avoinna sairaanhoitajan tehtävä. Tehtävä täytetään 11.10.2022 alkaen sijaisuutena ja toistaiseksi voimassa olevana 1.1.2023 alkaen.

Siilinjärvellä on kaksi terveysasemaa, toinen Vuorelassa ja toinen Siilinjärvellä. Vastaanottopalveluihin kuuluvat lääkärien ja hoitajien vastaanotot, akuuttivastaanotto ja röntgenpalvelut. Lisäksi meillä on ak-, haava-, uniapnea-, silmä- ja kaksi opiaattikorvaushoitajaa, kolme valtimotautihoitajaa sekä kaksi muistihoitajaa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Eduksi katsomme työkokemuksen perusterveydenhuollosta ja terveyskeskuksen vastaanottotoiminnasta. Arvostamme paineensietokykyä, hyviä tiimityöskentely- ja työyhteisötaitoja sekä itsenäisen työskentelyn hallintaa. Positiivinen palveluasenne on meidän potilaskohtaamisen lähtökohta.

Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen ja Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Yksilöhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana.
Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Minna Skippari, minna.skippari@siilinjarvi.fi, puh. 044 7402 801

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Vastaanottopalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Kasurilantie 5, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat