Sairaanhoitaja, Verisairauksien poliklinikka - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Verisairauksien eli hematologian poliklinikalla hoidetaan ja tutkitaan hyvänlaatuisia ja pahanlaatuisia veritauteja, vuototauteja sekä tukostaipumusta.

Poliklinikalle tullaan terveyskeskus- tai sairaalalääkärin, työpaikkalääkärin tai yksityislääkärin lähetteellä. Poliklinikan yhteydessä olevassa lääkehoitohuoneessa annetaan lääkeinfuusioita ja -pistoksia sekä verensiirtoja.

Työskentelemme lääkehoitohuoneessa yhdessä syöpäpoliklinikan hoitohenkilökunnan kanssa. Verisairauksien poliklinikan hoitotiimi on pieni. Sairaanhoitaja toteuttaa itsenäistä hoitotyötä, mutta moniammatillisessa tiimissä on aina kollegojen ja lääkäreiden tuki. Lisäksi teemme yhteistyöstä syöpäkuntoutusohjaajan, sosiaalityöntekijän, ravitsemusterapeutin ja syöpäjärjestöjen ynnä muiden ammattilaisten kanssa, kun potilaan hoito sitä vaatii. Sairaanhoitajan työ on vastuullista, mutta vastapainona on potilaiden kiitollisuus hyvästä hoidosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, jatkuvasti kehittyvän syöpähoitotyön. Perehdytyksen, joka alkuun on tiiviimpää ja jatkuu työnohessa, kunnes koet olevasi itse valmis. Tämä edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, valmiuksia oppia jatkuvasti uusia asioita, stressinsietokykyä ja joustavuutta. Järjestämme työpaikkakoulutuksia ja mahdollisuuksia työhön liittyvään omaehtoiseen opiskeluun.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toivomme sinulta sairaanhoitajana omistautumista syöpäpotilaan hyvään hoitoon. Katsomme eduksi, jos sinulla on syöpähoitotyön täydennyskoulutusta ja kokemusta syöpäpotilaiden hoidosta. Toivomme lisäksi, että sinulla on lääkeluvat voimassa ja LifeCare- potilasjärjestelmä on tuttu. Katsomme eduksi myös polikliinisen hoitotyön osaamisen.

Ammattitaidollasi mahdollistat syöpäpotilaalle hyvän hoidon ja paremman huomisen.
Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Arja Wright
puh. 044 719 5279
arja.wright@phhyky.fi

Sisätautien poliklinikka
Osoite: Keskusairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!