test
Sairaanhoitaja, Verisuonikir. vastuualue (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme sairaanhoitajia kesäsijaisuuksiin Tyksin Verisuonikirurgian vastuualueelle.

Verisuonikirurgian vastuualueena edustamme erikoissairaanhoidon korkeatasoista osaamista valtimo- ja laskimokirurgisten potilaiden hoitamisessa. Vastuualueemme, vuodeosasto ja poliklinikka, sijaitsee T-sairaalassa. Vuodeosaston hoitotyö on akuuttikirurgiaa parhaimmillaan, vaikka potilaat ovat pääsääntöisesti iäkkäitä. Työ vastuualueellamme on mukaansatempaavaa, monipuolista ja kehittävää. Erikoisosaamisalueenamme ovat erilaiset haavahoidot.

Toimintamme päämääränä on potilaiden hyvä ja laadukas hoito.

Työyhteisömme on pieni, mutta toimiva. Meillä on mukava tehdä töitä. Etsimme joukkoomme valmiita sairaanhoitajia (myös keväällä valmistuvia) ja muutamaa sairaanhoidon opiskelijaa. Toivomme, että olet työstä innostunut, hyvän motivaation omaava hoitaja. Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme tiiviin perehdytyksen työn alkuun ja sinulla on mahdollisuus suorittaa työssä tarvittavat verkkokurssit.

Tervetuloa tiimiimme!

Annan mielelläni lisätietoja
Raija Karhuvaara, osastonhoitaja, puhelin 02 313 1243
raija.karhuvaara@tyks.fi

Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja laillistusta.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annan mielelläni lisätietoja
Raija Karhuvaara, osastonhoitaja, p. 02 313 1243
raija.karhuvaara@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 3 Vatsaelinkirurgian ja urologian klinikka, TO3D Verisuonikirurgisen potilaan hoito

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat