Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, vieroitus- ja korvaushoitotyöryhmä - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme kolmea sairaanhoitajaa Psykiatrian toimialueen Riippuvuuspsykiatrian vastuualueelle. Työn aloitus 30.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Riippuvuuspsykiatrian avohoitoon kuuluvat opioidiriippuvaisten potilaiden hoitoprosessi, perheprosessi, kaksoisdiagnoosipotilaiden prosessi sekä somaattisten osastoiden kanssa tehtävä konsultatiivinen yhteistyö. Nyt haemme kolmea sairaanhoitajaa, joiden alkusijoituspaikka on vieroitus- ja korvaushoitotyöryhmä. Vieroitus- ja korvaushoitotyöryhmässä hoidetaan potilaita, joilla on opioidiriippuvuus. Sairaanhoitajan tehtävä yksikössä sisältää itsenäistä hoitosuhdetyöskentelyä, potilaan psyykkisen voinnin sekä päihderiippuvuuden arvioita, lääkehoitoa, psykososiaalista kuntoutusta sekä yhteistyötä moniammatillisen tiimin ja potilaan verkoston kanssa.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät koulutusmahdollisuudet. Vastuualueellamme painotetaan tällä hetkellä erityisesti motivoivan haastattelun menetelmäkoulutusta. Lisäksi pyrimme vahvistamaan osaamistamme mm. dialektisen käyttäytymisterapian, perhetyön ja hoitosuhdetyöskentelyn alueilla. Tarjoamme myös säännöllistä työnohjausta ja kehittämismyönteisen työilmapiirin.

Arvostamme aitoa kiinnostusta päihdehoidon kehittämiseen ja kokemusta päihde- tai mielenterveystyöstä. Eduksi katsomme alaan liittyvän lisäkoulutuksen ja ruotsin kielen taidon. Odotamme meillä työskenteleviltä henkilöiltä hyviä yhteistyötaitoja, myönteistä asennetta sekä joustavuutta.

Toimien täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Katja Lustre, p. 040 571 8901, katja.lustre@tyks.fi ja ylihoitaja Jaana Silvola p. 044 907 3243, jaana.silvola@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9R Riippuvuuspsykiatria

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat