Sairaanhoitaja, vieroitushoito-osasto - Espoon kaupunki

Hei sairaanhoitaja! Jos olet kiinnostunut päihdetyöstä, meillä voisi olla tarjolla sinulle sopiva työ Espoon vieroitushoito-osastolla!

Vieroitushoito-osastolla on 16 paikkaa päihteistä vieroittautuville asiakkaille. Osastolla hoidetaan lähes kaikki espoolaiset laitosvieroitusta tarvitsevat asiakkaat. Osastolla työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, lääkäri sekä laitosapulaisia.

Sairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Asiakkaiden akuutteja vieroitusoireita hoidetaan esimerkiksi lääkärin määräämää lääkitystä toteuttamalla. Vieroitusoireiden arviointi tapahtuu aina yhdessä asiakkaan ja lääkärin kanssa. Psykososiaalisen tuen antaminen asiakkaille vieroituksen aikana kuuluu olennaisena osana työhösi.
Työssäsi selvität ja suunnittelet yhdessä asiakkaan ja mahdollisesti muiden asiakkaan verkostojen/hoitotahojen kanssa vieroitushoidon jälkeistä hoitopolkua ja kuntoutusta. Työhösi kuuluu myös asiakkaan kokonaistilanteen arviointi yhdessä työryhmän kanssa. Lisäksi sairaanhoitajana vastaat aika ajoin ajanvarauspuhelimessa tehtävistä hoidontarpeen arvioista.

Työssäsi menestyt hyvin asiakaslähtöisellä ja itsenäisellä työotteella. Päivittäisessä työssäsi sinulta vaaditaan lisäksi ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme työsi tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja kehittämiseen. Sinua odottaa vieroitushoito-osastolla ehdottoman ammattitaitoinen ja mukava työryhmä!

Työ on kolmivuorotyötä.

Työpaikan nimi: Espoon vieroitushoito-osasto
Työaika: Jaksotyö 114h 45min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe LOP -lääkehoitokoulutusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja oman työn organisointikykyä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Hanni Hyvönen, p. 050 532 1751

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avopalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat