test

Sairaanhoitaja, Villa Breda Kauniainen

Hakuaika päättyy  14.12.2023 15:45

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden sairaanhoidollisista tarpeista suunnitellen, arvioiden ja toteuttaen hoitoa yhdessä lääkärin ja moniammatillisen tiimin kanssa. Osallistut myös asiakkaiden perushoitoon. Sairaanhoidollisissa asioissa tukenasi toimivat yksikön muut sairaanhoitajat sekä liikkuva sairaala LiiSa. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja kaikkia arvostaen.

Toimintamme perustana Villa Bredassa on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Työpäivään sisältyy asiakkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille tärkeiden harrasteiden mahdollistamista. Järjestämme asiakkaille tapahtumia ja harrastetoimintoja yhdessä suunnitellen. Asiakkaille on tarjolla esimerkiksi kuvataide-, musiikki-, liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä retkiä ja juhlia. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii asiakkaiden ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Tervetuloa meille Villa Bredaan ryhmäkodit Anemoneen ja Trolliukseen!

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija 140 op

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain 55§:n mukaista tuberkuloosiselvitystä. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Lisäksi edellytetään riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa.

Arvostamme kokemusta ikääntyvien hoidosta, positiivista asennetta, kokemusta sairaanhoitajana toimimisesta, halua kehittää tiimityötä ja hyviä yhteistyö taitoja moniammatillisessa tiimissä toimimisesta.

Työpaikan nimi ja osoite: Palokunnankuja 2F, 02700 Kauniainen Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 vkoa Tehtävä on vakinainen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa
Niina Laine p. 0406512715 ja Lea Pyykkönen p. 0504660528 ark. kl. 8-15

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan