Skip to main content
test

Kauniaisten kaupunki hakee työsuhteista sairaanhoitajaa Villa Bredan asumisyksikköön. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan (vakanssi 311032).

Villa Breda sijaitsee Kauniaisissa keskeisellä paikalla, palvelujen läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Syyskuussa 2018 avautunut uudistettu kiinteistö tarjoaa monialaisesti palveluja kauniaislaisille ikäihmisille. Villa Bredaan on keskitetty saman katon alle Kauniaisten kotihoito, ikäihmisten palveluohjaus, päivätoiminta sekä ympärivuorokautinen asuminen.

Villa Bredan asumisyksikössä on neljä 15-paikkaista tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia ikääntyneille. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu ikääntyvien ja muistisairaiden asukkaiden kokonaisvaltaisen hoidon ja huolenpidon suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä muiden omahoitajien kanssa. Sairaanhoitaja vastaa ryhmäkodin hoidon ja huolenpidon kokonaisuudesta. Erityisvastuuna on lääkehoidon kokonaisuus ja kehittämistyöhön osallistuminen. Sairaanhoitajat työskentelevät pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Hyvä arki on meillä sitä, että tuemme asukkaitamme osallistumaan ja toimimaan eri tavoin yhteisessä arjessamme. Olemme ulkoilumyönteisiä ja kulttuurityökalut ovat ulottuvillamme. Arvostamme kokemusta iäkkäiden ja muistisairaiden hoitamisesta ja omahoitajana toimimisesta, mutta tärkeintä ovat oikea asenne, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, kehittämismyönteisyys sekä joustavuus. Tarjoamme sinulle viihtyisän työskentely-ympäristön, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa ikääntyville.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä aikaisempi rekisteröinti. Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava sairaanhoitaja Niina Laine, puh. 040 6512715 tai asumisyksikön esimies Lea Pyykkönen, puh. 050 466 0528, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhuspalvelut

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.

Kauniainen on savuton työpaikka. Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.


Osoite: Bredantie 16, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat