Sairaanhoitaja (Vuolingonhovi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kahta (2) sairaanhoitajaa vakituisiin työsuhteisiin Vuolingonhoviin 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vuolingonhovi on 61-paikkainen tehostetun palveluasumisen asumispalveluyksikkö ikääntyneille. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa neljässä ryhmäkodissa, joissa asukkaat asuvat omissa yhden hengen huoneissaan. Panostamme kodinomaisuuteen ja arjen mielekkyyteen asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asukkaan kokonaisvaltaisen hoidon suunnittelu ja päivittäisissä toimissa avustaminen yhdessä tiimin kanssa. Työ sisältää hoidon tarpeen arviointia, sairaanhoitoa, lääkehoitoa, toimintakyvyn ylläpitämistä ja terveyden edistämistä sekä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 28.6.1994/559 2§).

Sairaanhoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyössä. Olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut ikääntyneiden hoidosta. Työotteesi on reipas, myönteinen ja toimintakykyä ylläpitävä. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista, joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä. Olet kiinnostunut oman ammattitaitosi ja työyhteisön kehittämisestä. Voimassaoleva LOve luetaan eduksi.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 10 % rekrytointilisää määräaikaisesti 30.11.2021 asti.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Esimies Leena Korhonen, puh. 044 794 4040 ja/tai sairaanhoitaja Mia Mattila, puh. 040 359 7257. Sähköpostit etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Ylännetie 1, 50600 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat