Sairaanhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, äitiys- ja naistentautien poliklinikka, Raahe

Hakuaika päättyy  20.6.2024 14:30

Haemme sairaanhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Raahen poliklinikoille ajalle 29.7.2024 - 26.1.2025.

Tehtävään valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut työllistymisehdot, ehdot löytyvät TE-palveluiden sivuilta. Tarkistathan, että ehdot täyttyvät kohdallasi. Lue lisää osoitteesta: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/ura-ja-tyosuhde/vuorotteluvapaa

Raahen poliklinikoilla tutkitaan ja hoidetaan erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita.

Tehtävässäsi toimit lääkärin työparina äitiys- ja naistentautien poliklinikalla ja lisäksi pidät itsenäistä hoitajavastaanottoa. Työ on päivätyötä. Asiakastietojärjestelmänä käytössämme on Lifecare.

Hakijalle katsotaan eduksi äitiys- ja naistentautien hoitotyön osaaminen.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kuukautta kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Emilia Jurvansuu-Honkala, p. 040 135 7807. Sähköposti: emilia.jurvansuu-honkala@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan