Sairaanhoitaja vuorotteluvapaan sijaisuus / Päiväsairaala 1 - Tampereen kaupunki

Päiväsairaala 1 toimii tehostetun avohoidon yksikkönä mielialahäiriöisille ja muita psyykkisiä häiriöitä sairastaville potilaille, jotka tarvitsevat hoidon tiivistämistä.
Haemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen sairaanhoitajaa. Sijaisuus on ajalla 31.8.2020 - 26.2.2021

Sairaanhoitaja toimii moniammatillisen työryhmän jäsenenä kliinisessä työssä tuoden siihen psykiatrisen/päihdetyön hoitotyön osaamisensa. Työ edellyttää monipuolista psykiatrisen hoitamisen työmuotojen hallintaa: pari- ja perhetyötä, ryhmän ohjaamista, yhteisöhoitoa, motivointitaitoja ja psykoedukaatiota potilaille ja omaisille sekä taitoa terapeuttisten ja toiminnallisten menetelmien käyttöön.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyö/psykiatrinen hoitotyö tai näitä vastaava lisäkoulutus sekä kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä.

Lisäksi Vuorotteluvapaan sijaisen tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö.
Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa:
- vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Eduksi katsotaan kliiniseen työhön soveltuvat terapeuttiset ja toiminnalliset menetelmäkoulutukset. Arvostamme hyviä ICT-taitoja, kirjallisen ja suullisen viestinnän ja asiakaspalvelu- ja vuorovaikutus/yhteistyötaitoja sekä innostunutta työotetta. Lisäksi vaaditaan LOVE-tentin, Lop ja Psyk, osuuksien suorittamista.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Oh Eija Alanen, 040 8063023 tai hoitotyön päällikkö Anu Vähäniemi 040 8007387

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Päiväsairaala 1

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!