Sairaanhoitaja/vuosilomasijaistaja - Kaarinan kaupunki

Sairaanhoitaja/vuosilomasijaistaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kotihoidossa on haettavana sairaanhoitaja/vuosilomasijaistajan toimi. Kotihoito on kotiin annettua hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoito tarjoaa palveluja niille henkilöille, jotka eivät selviydy ilman toisen henkilön apua jokapäiväisistä toiminnoistaan.

Kotihoidon palvelujen sujumisesta huolehtii 60 hoitoalan koulutuksen saanutta työntekijää. Kotihoitoa toteutetaan tiimityönä ja jokaisella asiakkaalla on omahoitaja. Kotihoidossa korostuu asiakkaiden omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, Lifecare-potilastietojärjestelmä ja kirjaaminen tapahtuu osittain älypuhelimella.

Sairaanhoitajan työ päivätyötä pääasiassa arkisin, viikonlopputyötä on parin kuukauden välein. Sairaanhoitaja/vuosilomasijaistaja työskentelee kaikissa kotihoidon tiimeissä sijaistaen tiimien sairaanhoitajien lomia.

Haemme kotihoitoon vanhuksia arvostavia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä työntekijöitä, joilla on mielellään kokemusta vanhustyöstä ja jotka haluavat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Lisäksi kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Toimessa on 6 kk:n koeaika.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset ja haastavat työtehtävät, sekä hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen.

Kaarina on savuton työpaikka.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään 13.9.2019

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, perehdytyksen ja hyvän ammatillisen tuen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12, 20781 Kaarina. Kuoreen " sairaanhoitaja/vuosilomasiajistaja, Kotihoito". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

https://dreambroker.com/channel/86pdlhag/byxvpp0c

kotihoidon johtaja Jenni Haapanen: puh. 050 314 5215 tai jenni.haapanen@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan