SAIRAANHOITAJA VUOSILOMASIJAISUUS FRIDHEMIIN - Paraisten kaupunki

SAIRAANHOITAJA VUOSILOMASIJAISUUS HOUTSKARIN FRIDHEMIIN
Työsuhde ajalle 1.6-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus osa-aikatyöhön.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto tai toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/fridhem-fi

Tutustu työnantajaan

Yhteyshenkilö: vanhustyön ohjaaja Johanna Rankio, puh. 040 488 5590
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivuston kautta, työnumero 337777. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 30.4.2021

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Fridhem
Osoite: Ängesintie 3, 21760 Houtskari

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Sinulle suositellut työpaikat