test

Sairaanhoitaja, Yleislääketieteen osasto

Hakuaika päättyy  9.10.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yleislääketieteen osastolle Mikkeliin 30.10.23 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Yleislääketieteenosastolla on 20 asiakaspaikkaa ja potilaat tulevat osastolle päivystyksestä, päivystysosastolta ja sairaalan vuodeosastoilta. Tulosyinä osastolle ovat mm. sepsis, epäselvä infektio, pyelonefriitti, pneumonia, sydämen vajaatoiminta, yleistilanlasku. Osastolta potilaat kotiutuvat tai siirtyvät arviointijaksolle.

Sairaanhoitaja vastaa osastolla työvuoronsa aikana toteuttamastaan hoitotyöstä sekä osaston toimintavalmiudesta yhdessä muiden ammattiryhmien kanssa. Tukena tehtävässä on mukava työyhteisö - jaksamista tukee myös yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Haemme työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyössä, hyvä paineensietokyky ja valmius työskennellä moniammatillisessa toimintaympäristössä. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, potilaslähtöistä työotetta, kiinnostusta hoitotyön kehittämiseen, kykyä tiimityöskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Maksamme uusille Eloisan työntekijöille kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-1500 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa palveluesimies Mira Venäläinen, mira.venalainen@etelasavonha.fi p. 044 7945269

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Tutustu työnantajaan