Sairaanhoitaja yleislääketieteen osasto Pieksämäki

Hakuaika päättyy  28.6.2024 15:00

Olisiko yleislääketieteen osasto Sinun paikkasi? Pieksämäellä sinua odottaa iloinen ja osaava hoitotyön ammattilaisten joukko - Liity sinäkin mukaan!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yleislääketieteenosastolle Pieksämäelle 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme monialaiseen joukkoomme osaajaa, olisiko tämä juuri sinun paikkasi?
Pieksämäen yleislääketieteen osasto on 25 paikkainen jatkohoito yksikkö. Jatkohoito on lyhytaikaista vaativaa hoitoa, jota toteutetaan moniammatillisesti.

Sinua odottaa iloinen ja osaava hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, työyhteisön tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä moniammatillisissa tiimeissä. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme akuuttityön kokemusta.

Haastattelemme tehtävään jo hakuajan kuluessa.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan ottaa määräaikaiseesti opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Mervi Leskinen (ajalla 10.-14.6.), p. 044 3686860, mervi.leskinen@etelasavonha.fi tai Eija Rajaniemi (ajalla 17.-28.6.), p. 0505203627, eija.rajaniemi@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan