Sairaanhoitaja yövuoropainotteiseen työhön kirurgian yksikköön Kanta-Hämeen keskussairaalaan

Hakuaika päättyy  17.6.2024 15:00

Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista!

Olisitko meidän uusi kirurgisen tiimin jäsen?

Etsimme työkaveria kirurgiseen tiimiimme Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnaan. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sairaanhoitajan työsuhde kirurgian yksikössä. Työ on alkuun yötyöpainotteista ja voit aloittaa meillä sopimuksen mukaan.

Yksikkömme muodostuu kahdesta modulista. Toinen toimii 24/7 ja toinen viikko-osastona. Molemmissa moduleissa hoidetaan gastrokirurgisia, ortopedisiä, urologisia, verisuonikirurgisia ja plastiikkakirurgisia potilaita. Potilaat tulevat yksikköömme sekä suunnitellusti että päivystyksenä. Monipuolinen kirurgian yksikkö tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kirurgisten potilaiden hoidossa. Kehitämme toimintamme kohti Assi-sairaalaa, jonka käyttöönotto on vuonna 2026.

Kirurgian yksikössä työskennellessä on hyödyksi hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoista, sekä kyky itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn. Teemme töitä muuttuvassa toimintaympäristössä ja olosuhteissa, joten työssäsi korostuu organisointitaidot sekä paineensietokyky. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kirurgisesta hoitotyöstä. Tarjoamme kahden viikon perehdytyksen ja sen jälkeen perehdytys jatkuu osana kirurgista tiimityöskentelyä.

Työvuorosuunnittelu on yhteisöllistä, jossa huomioimme yksilölliset toiveet työvuorojen painopisteistä. Viikko-osasto mahdollistaa myös viikonloppuvapaat.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin!

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti sairaalalla

Edellytämme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa. Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat hoitotyön AMK-opiskelijat, mutta vakituiseen tehtävään valinta voidaan tehdä vasta kun on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Hakemuksesi tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen palkka on 2759,07 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Merja Kairi, p. 040 6203089, merja.kairi@omahame.fi ja apulaisosastonhoitaja Marja-Riitta Kivi, p. 040 6190290, marja-riitta.kivi@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan