Skip to main content
test

Tervetuloa sairaanhoitajaksi iloiseen joukkoomme!

Sairaanhoitajana sinä toimit tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana yhteistyössä muiden hoitotyön ammattilaisten kanssa. Osallistut aktiivisesti myös asukkaiden hoitoon.

Työ on meillä monipuolista ja painotammekin toiminnassamme ihmislähtöistä toimintatapaa kaikissa arjen toiminnoissa. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä!

Meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista! Käytössäsi on laaja työterveyshuolto, kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus maksutta aukioloaikojen puitteissa sekä Eazybreak-liikuntaseteli. Jos kuljet pidemmän matkaan takaa, meillä on mahdollisuus satunnaiseen yöpymiseen maksutta keikkakämpässä.

Kotipellossa on käytössä yhteisöllinen, sähköinen työvuorosuunnittelu, joten sinun on aidosti mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihisi yhdessä sovittujen pelisääntöjen sisällä. Esihenkilön toiminta on nykyaikaista, palvelevaa ja keskustelevaa. Esihenkilö tukee henkilöstöä arjen hoitotyön onnistumiseksi ja sen mahdollistamiseksi.

Kotipellossa on yhteensä 27 asiakaspaikkaa ja se on jaettu kahteen osaan, 19-paikkaiseen asumispalveluiden puoleen ja pienempään 8-paikkaiseen muistiyksikköön. Työsuhteen alkaessa työskentelypaikkana on asumispalveluiden puoli.

Sinä sairaanhoidon osaaja, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä, lisäksi sinulla on ikäihmistä kunnioittava työote tervetuloa meidän tiimiimme! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja.

Työ alkaa 24.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan 2560,86€/kk. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailankuja 4B, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat