Meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista! Käytössäsi on laaja työterveyshuolto, kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus maksutta aukioloaikojen puitteissa sekä Eazybreak-liikuntaseteli. Jos kuljet pidemmän matkaan takaa, meillä on mahdollisuus satunnaiseen yöpymiseen maksutta keikkakämpässä. Tapailakodissa on käytössä yhteisöllinen, sähköinen työvuorosuunnittelu, joten sinun on aidosti mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihisi yhdessä sovittujen pelisääntöjen sisällä.

Sairaanhoitajana sinä toimit tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana yhteistyössä muiden hoitotyön ammattilaisten kanssa. Osallistut aktiivisesti myös asukkaiden hoitoon.

Työ on meillä monipuolista ja pääset tekemään tiivistä yhteistyötä omaisten sekä moniammatillisen tiimin kanssa. Painotamme toiminnassamme ihmislähtöistä toimintatapaa kaikissa arjen toiminnoissa. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä!

Tapailakodissa on yhteensä 46 asiakaspaikkaa ja se on jaettu neljään pienempään kotialueeseen. Lyhteen ja Pellavan kotialueilla on molemmissa 13 asukaspaikkaa ympärivuorokautista asumista varten. Tähkän koti-alueella on 9 asukaspaikkaa ja se on profiloitunut muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Apilan kotialueella on 11 intervallipaikkaa omaishoitajien vapaapäivien järjestämistä varten sekä kaksi kriisipaikkaa omaishoidettavan kuntalaisen äkilliseen avuntarpeeseen. Työsuhteen alkaessa työskentelypaikkana on Apilan intervallikotialue.

Sinä sairaanhoidon osaaja, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä, lisäksi sinulla on ikäihmistä kunnioittava työote tervetuloa meidän tiimiimme! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 28.10.21 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 7, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat