Sairaanhoitajaksi operatiivisille osastoille - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme sairaanhoitajia mainioon porukkaan.

Työ osastoilla on vastuullista yhteistyötä työtovereiden kanssa. Pääset hoitamaan kirurgisia potilaita eri erikoisaloilta, sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaita, suu- ja hammassairauksien potilaita sekä silmäpotilaita. Teemme tiivistä yhteistyötä operatiivisten osastojen välillä ja se mahdollistaa työkierron.

Keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Sinulta toivotaan asiakas- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Odotamme hoitajiltamme muutosmyönteisyyttä sekä halua kehittyä omassa työssään. Vastaavasti pääset osaksi laajaa ja osaavaa joukkoa. Ei väliä oletko vastavalmistunut tai kokeneempi hoitaja, sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi. Parhaillaan rakennetaan uusia osastotiloja ja jo muutaman vuoden päästä pääset työskentelemään uusissa ja toimintaa varten suunnitelluissa tiloissa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työhön tulo edellyttää lääkärintarkastusta. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.
Kymsotelainen työskentelee tartuntatautilain mukaisesti rokotettuna.

Täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastatteluja hakuajan kuluessa. Huomioimme sinut haussa myös, jos olet valmistumassa kesäkuun loppuun mennessä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Riekki kirsi.riekki@kymsote.fi puh: 044 2232 015

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat