test

Sairaanhoitajaksi Puijonlaaksoon Kuopioon

Hakuaika päättyy  18.10.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Puijonlaakson palvelukeskuksen osastolle 1, Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Puijonlaakson palvelukeskuksen osasto 1. on vuoro- ja lyhytaikaishoidon yksikkö, jossa asiakaspaikkoja on 40.
Yksikkömme toimii tällä hetkellä Puijonlaakson palvelukeskuksessa Sammakkolammen läheisyydessä. Muutamme vuoden 2024 alkupuolella Leväselle, joka on noin kuuden kilometrin päässä Kuopion keskustasta etelään.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa moniammatillisessa tiimissä. Työssäsi voit hyödyntää sairaanhoitajan monipuolista osaamista. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Työn tukena on myös Epassi (liikutan, kulttuuri, hyvinvointi).

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2 750,37€/kk + lisät.

Olisitko Sinä etsimämme sairaanhoitaja?

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista todistus huumausainetestistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Osastonhoitaja Minna-Johanna Kinnunen 0447185576. minna-johanna.kinnunen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan