test

Sairaanhoitajaksi Sonkajärvelle

Hakuaika päättyy  22.9.2023 12:00

Oletko kiinnostunut sairaanhoitajan vakituisesta työtehtävästä asumispalveluyksiköissämme Sonkajärvellä? Työ alkaa 9.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Palvelukeskus Tuulikannel sijaitsee Sonkajärven keskustassa, meillä on kolme tehostetun palveluasumisen yksikköä; Kuusela, Päivänkehrä ja Sinitaivas sekä lyhytaikaishoidon yksikkö Kipinä.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaan hoitoa osana moniammatillista tiimiä. Työssäsi saat hyödyntää sairaanhoitajan monipuolista osaamista. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin mutta halutessasi voit tehdä myös viikonloppuja ja iltavuoroja.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu myös perushoitotyön lisäksi sekä lääkehoidon toteutus yhteistyössä lääkärin kanssa, ja yhteistyö omaisten kanssa. Työskentelymme pohjana on ikääntyneiden asukkaiden kokonaisvaltainen hoiva- ja huolenpitotyö. Teemme jatkuvaa työtä asukkaiden hoivan laadun ja paremman arjen kehittämiseksi.

Toivomme sinulta vanhustyön ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyön osaamista sekä itsenäisiä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutaitoja. Olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämisestä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Käytössäsi on työterveyshuollon palvelut sekä e-passi rahaa käytettäväksi kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2 750,37 €/kk

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.
Pohjois-Savon hyvinvointialueen lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkehoidon luvat, suoritettava viimeistään kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten hoidosta ja hoivasta.

Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Asumispalveluesihenkilö Piia Heikkinen p. 040 489 4219, piia.heikkinen@pshyvinvointialue.fi
Lähiesihenkilö Merita Marin p. 040 4894 245, merita.marin@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan