test

Sairaanhoitajaksi Suonenjoelle

Hakuaika päättyy  18.3.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä on tarjolla sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä!

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Suonenjoen vuodeosastolle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme? Suonenjoen vuodeosastolla hoidetaan akuutisti sairastuneita, lyhytaikaista sairaalahoitoa ja kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Osasto toimii myös saattohoidon tukiosastona. Potilaita osastollemme tulee omasta päivystyksestä ja erikoissairaanhoidosta. Osastolla on yhteensä 30 potilaspaikkaa. Meillä on hyvät, ajantasaiset työtilat ja työvälineet. Työyhteisön jäsenet tuntevat toisensa hyvin, joten täällä on helppo kysyä apua ja mielipiteitä kollegoilta. Myös yhteys lähellä sijaitsevaan Kuopion Yliopistolliseen Sairaalaan (KYS) on hyvä. Millaiseen työhön etsimme tekijää? Työ on kolmivuorotyötä ja työtehtäviisi kuuluu mm. akuutin hoitovaiheen tarkkailu sekä hoidon suunnittelu ja toteutus. Erilaiset haavahoidot, potilaiden ohjaaminen sekä monipuolinen lääkehoidon toteuttaminen on osa osastomme toimintaa. Keskeistä työssä on asiakaslähtöinen toiminta, sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa.

Mitä tarjoamme sinulle? Perehdytämme sinut tehtäviisi ja pääset hoitamaan laajaa kirjoa erilaisia perusterveydenhuollon potilaita sekä hyödyntämään ammatti- ja kädentaitojasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ja vastuullisessa hoitotyössä osana moniammatillista tiimiä. Palkka on 2721,30 €/kk + lisät Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja pyrimme siten mm. työvuorosuunnittelussa huomioimaan työntekijöiden yksilöllisiä tarpeita. Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme ePassi edun, tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto, Sosiaali- ja terveysalan Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Odotamme sinulta Hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, oma-aloitteisuus, paineensietokyky vaihtuvissa tilanteissa ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöskentelytaidot ovat eduksi tehtävän hoidossa. Perusterveydenhuollon tuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi edellytyksenä on tehtävässä vaadittava suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Muuta huomioitavaa Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain (1227/2016) 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Tehtävään valitun on suoritettava työsuhteen alkaessa työnantajan edellyttämät lääkehoitoluvat (LOVe)

Sinulle on paikka sydämessä. Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

osastonhoitaja Jaana Paananen p. 0400 342545, jaana.paananen@pshyvinvointialue.fi
apulaisosastonhoitaja Mervi Raatikainen p. 0400 342510, mervi.raatikainen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan