Sairaanhoitajan (1-2) tehtävää, Joensuu (id3565) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 4.10.2020 mennessä SAIRAANHOITAJAN (1-2) tehtävää

Tehtävät ovat Siilaisen kuntoutumiskeskuksen kirurgiselle kuntoutumisosastoille.

Sairaanhoitajan tehtävä kuntoutumisosastolla vaatii sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan moniammatillisessa, myös teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Odotamme Sinulta innostunutta otetta työn kehittämiseen, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Arvostamme kokemusta kirurgisesta hoitotyöstä sekä kuntouttavasta työskentelyotteesta.

Osastolla toimimme tiimeissä, jossa jokaisessa on 16 paikkaa kuntoutujille. Työtilat ovat uudet ja sairaalarakennus on käyttöönotettu 2018. Järjestämme tavoitteellisen perehdytyksen jokaiselle uudelle työntekijälle. Työ on kolmivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Eduksi katsotaan suoritettu ergonomiakorttikoulutus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja Kirurginen kuntoutusosasto osastonhoitaja Maarit Lappi, maarit.lappi@siunsote.fi puh. 013 330 6952.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 8.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3565
  • 31.8.2020 - 4.10.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!