Sairaanhoitajan 2 sijaisuutta kesäksi - Kirkkonummen kunta

Sairaanhoitajan 2 sijaisuutta kesäksi - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa töihin vetovoimaiseen työpaikkaan! Hakuaikaa jatkettu.

Haemme nyt kahta sairaanhoitajaa ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme Ensiapuun ja kotisairaalaan ajalle 2.5.2019-31.8.2019.

Ensiavussa tehtäviisi kuuluu potilaan kiireellisen hoidon tarpeen arviointi, akuuttipotilaan tarkkailu ja hoito.
Kotisairaalassa tehtäviisi kuuluu potilaiden iv-hoidot ja veritiputukset sekä palliatiivisen potilaan hoito. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus akuuttihoitotyöstä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa sekä voimassa olevat iv-luvat. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Palkkaus on KVTES: n mukainen. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä

Hakemukset toimitetaan 30.4.2019 klo 12:00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja osastonhoitaja Nina Keto p.040-1269777 ja osastonhoitaja Merja Kaukua p.050-5666930.

Perusturvapalvelujen toimiala, Terveyspalvelut, Vastaanottotoiminta
Osoite: ., Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan