Sairaanhoitajan (2), toimi, osasto 60 - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme kahta (2) sairaanhoitajaa toimeen osastolle 60. Tule osaksi kollegiaalista ja innostavaa työyhteisöämme.

Osasto 60 on lastenkirurgian- ja gastroenterolgian vuodeosasto. Yksikössä toimivat myös lasten päiväsairaala ja useat poliklinikat. Sairaanhoitajana toimit ensisijaisesti osastolla 60. Työ on kolmivuorotyötä ja työvuorosuunnitteluamme ohjaa terveellisten työvuorojen yhteisöllinen suunnittelu.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä lasten ja nuorten vastuualueella. Kehitämme yhdessä toimintaamme kohti tulevaisuuden sairaalaa. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta. Katsomme eduksi lasten ja nuorten hoitotyön osaamisen.

Sairaanhoitajan toimien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mailis Mäkelä, p. 040 772 6369, sähköposti: mailis.makela(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Lasten ja naisten tulosalue, Lapset ja nuoret, Osasto 60
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.