Sairaanhoitajan ja kätilön jatkuva haku Osaajayksikköön Oulun yliopistolliseen sairaalaan - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja/kätilö, Tervetuloa työskentelemään Oulun yliopistolliseen sairaalaan Osaajayksikköön! Tarvitsemme jatkuvasti uusia hoitotyön ammattilaisia osaavaan joukkoomme! Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään ammattitaitoasi erikoissairaanhoidon osaajaksi.

Osaajayksikössä työskentelee 240 terveydenhuollon ja hoitotyön ammattilaista tutkintonimikkeillä sairaanhoitaja, kätilö ja lähihoitaja. Sairaanhoitajamme työskentelevät naisten ja lasten hoitotyössä, sisätautien ja kirurgian vuodeosastoilla ja poliklinikoilla, anestesia- ja salisairaanhoitajina leikkaussaleissa sekä aikuisten- ja lasten tehohoidon osastoilla. Kätilöiden työtehtävät sijoittuvat lasten ja naisten hoitotyöhön. Osaajayksikössä työskentelevät hoitotyön ammattilaiset työskentelevät monipuolisissa työtehtävissä, koska heidän työskentelypisteensä vaihtelevat osaamisen ja perehtymisen myötä. Laadimme kanssasi mielellämme ura- ja osaamisaluesuunnitelman. Meillä voi aloittaa osaamisesi mukaisesti rajatulla osaamisalueella mutta tuemme mielellämme perehdytyksillä osaamisen laajentamista ja monipuolisen työnkuvan kehittymistä. Työ yksiköissämme on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä ja käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu. Sinulla on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti, mikäli osa-aikainen työ sopii elämäntilanteesi paremmin.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tai kätilön tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Hoitotyön ammattilainen nyt Sinulla on mahdollisuus lisätä osaamistasi ja kokea suuren sairaalan yhteistyön henki. Kiinnostuitko? Täytä hakemus ja lähetä se meille jo tänään. Hakemuksen pääset täyttämään Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikköön käsiteltäväksi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan työntekijätarpeiden mukaan. Haastattelutilanteessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: OYS rekrytointi p. 08 315 4344 ti-to klo 13-15 tai sähköpostitse: rekrytointi@ppshp.fi

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Osaaja- ja rekrytointipalvelut, Osaajayksikkö

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat