Skip to main content
test
Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuudet - Limingan kunta

Sairaanhoitajan ja lähihoitajan vuosilomien sijaisuuksia terveyspalveluissa

Tervetuloa Limingan terveyskeskukseen osaavan henkilökuntamme joukkoon!

Haemme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta hoitotyön ammattilaista ja opiskelijoita vuosilomien sijaisuuksiin ajalle 1.6.2022-31.8.2022 terveyskeskuksen vuodeosastolle.

Limingassa on 28 - paikkainen terveyskeskuksen vuodeosasto. Vuodeosasto on akuuttihoidon osasto, jossa hoidetaan aikuispotilaita kaikilta erikoisaloilta. Työskentely osastolla edellyttää hyvää ammattitaitoa, hoitotyönkokemusta, asiakaslähtöistä hyvää vuorovaikutuksellista osaamista ja oikeaa asennetta sekä sitoutumista kuntoutumista edistävään hoitotyöhön.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Työaika on 38,15h/viikko ja työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus on SOTE:n mukainen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Limingan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tiina Toivo p. 050 383 4429

Lisätietoja

Perusturvapalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat