Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirissä tarjoamme erinomaisen työympäristön ja modernin laitteiston. Kehitämme jatkuvasti eri toimintayksiköissä potilaan hoitoa ja tiloja. Sekä sairaanhoitajan että lähihoitajan työnkuva on yksiköstä riippuen hyvin erilainen. Ammattinimikkeen alle sisältyy paljon erikoisosaamista.

Tämän ilmoituksen kautta voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä sairaanhoitajana ja lähihoitajana eri yksiköissämme, joissa on vaihtelevasti tarjolla sijaisuuksia potilas- ja henkilökuntatilanteen mukaan. Sinun tulee itse huolehtia, että hakemuksesi on ajan tasalla työ- ja elämäntilanteestasi riippuen. Tehtäviin haetaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalla opiskelevia.

Sairaanhoitajalta edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Alan opiskelijalta edellytetään vähintään 140 op opintoja sekä farmakologian opintojen ja lääkelaskujen hyväksyttyä suoritusta ennen sijaisena toimimista. Hoitajalta edellytetään sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkintoa tai vastaavaa tutkintoa. Alan opiskelijalta edellytetään vähintään 80 ov/op opintoja. Haastattelussa tarkastamme opintorekisteriotteen, kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistuksen.

Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä ja tule tekemään hyvää työtä kanssamme.
Meillä viihdytään! Käy tutustumassa myös sivuilla www.satshp.fi/rekry kaikkiin avoimiin työpaikkoihimme sekä hakuohjeisiimme.

Lisätietoja

http://www.satshp.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiyksikkö, rekrytointi@satshp.fi, Marjo Lambacka / 044 707 6979 tai Laura Poikkeus / 044 707 6980

Satakunnan sairaanhoitopiirin eri yksiköt
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksii useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.