test
Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuuksia - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö hakee SAIRAANHOITAJIA ja LÄHIHOITAJIA, joka haluat tehdä keikkaa, lyhyitä tai pitempiä sijaisuuksia Terveyskeskuksen akuuttiosastolla 23.8.2021 - 2.1.2022 (jatko mahdollinen) välisenä aikana. Palkkaamme rekrytoinnin aikana. Arvostamme että sinulla on LOVe ja sairaanhoitajilla i.v-lupa voimassa.

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Peruspalkka sairaanhoitajille 2548,32€
Peruspalkka lähihoitaja 2249,46€

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut, vt. Hoitotyönjohtaja Janette Sundqvist puh: 040 488 5503 tai
osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 4885524
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 379386.
Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 31.12.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Terveydenhuolto, Terveyskeskuksen akuuttiosasto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Vapparintei 15 a, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat