Skip to main content
test
Sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijaisuuksia - Muuramen kunta

Haluatko olla osa iloista ja ammattitaitoista joukkoamme?

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitoksen vanhus- ja vammaispalveluissa on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia kotihoidossa ja sairaalan akuutilla osastolla. Haettavissa on muun muassa:
- Sairaanhoitajan sijaisuus vuodeosastolla 31.12.2022 saakka, työ on 3-vuorotyötä.
- Lähihoitajan sijaisuuksia niin vuodeosastolla kuin kotihoidossakin, määräaikaisuuksia tammikuulle 2023 saakka.
- Hoitoapulainen kotihoitoon, eri mittaisia sijaisuuksia

Otamme huomioon työntekijän toiveet työaikaan sekä työvuoroihin liittyen. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti tai voimme sopia osittaisesta työajasta (50% alkaen). Pyrimme huomioimaan myös työntekijöiden toiveet työvuorosuunnittelussa. Mikäli tilanteeseesi sopivat paremmin keikkavuorot, voimme tarjota myös sellaisia esim. alan opiskelijoille. Meillä on mahdollista työskennellä myös ns. liikkuvana hoitajana, eli sekä kotihoidossa että vuodeosastolla oman kiinnostuksen mukaan. Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta sekä aitoa kiinnostusta asiakas- ja hoitotyöhön.

Meillä saat toteuttaa ammatillisuuttasi oman persoonasi avulla itsenäisesti ja vastuullisesti. Tukenasi on aina mukava, ammattitaitoinen ja moniammatillinen henkilökunta. Työilmapiirimme on avoin ja huumorintajuinen ja uudet tulokkaat kuin myös kokeneet konkarit otetaan hyvin vastaan. Vanhus- ja vammaispalveluissa tehtävä työ on merkityksellistä ja antoisaa sekä kehittämismyönteistä. Yksikkömme osallistuvat muun muassa kotisairaala- ja kotisaattohoitotoiminnan kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaille ja potilaille laadukasta hoitoa, ja hoitohenkilökunnalla on aidosti aikaa asiakkaille ja potilaille.

Kotihoidossa tehtävänämme on pyrkiä mahdollistamaan mielekäs ja omanlainen arki asiakkaillemme heidän omassa kodissaan. Kotihoidossa autamme ja ohjaamme asiakkaitamme päivittäisissä toimissa, tuemme toimintakykyä ja huolehdimme lääkehoidosta. Työ sisältää lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten haavanhoitoa.

Vuodeosastolla toimitaan kuntouttavalla työotteella, potilaan omatoimisuutta ja toimintakykyä tukien. Toimimme tiiviisti yhteistyössä eri ammattiryhmien ja muiden hoitoyksiköiden sekä omaisten kanssa. Hoitosuunnitelmien sekä kehitteillä olevan kotiutumisprosessin avulla pyrimme varmistamaan potilaan turvallisen siirtymän kotiin tai jatkohoitoon. Lähihoitajien ja sairaanhoitajien osaaminen on monipuolinen ja työ on vaihtelevaa sisältäen lääkehoitoa, haavanhoitoa, erilaisia toimenpiteitä, toisinaan näytteiden ottoa ja tutkimuksia. Myös potilasohjaus on tärkeää.

Edellytämme hakijalta:
- Kelpoisuusvaatimuksina lähihoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) ja sairaanhoitajan tehtävään hoitotyön ammattikorkeatutkinto (sairaanhoitaja).
- Tartuntatautilain 48 §:n (mukaan lukien 48 a §) mukaista rokotussuojaa
- Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta (kotihoidossa)
- Joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää työotetta vastuuntuntoa
- Oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työtilanteissa
- Lop/Love-lääkehoidon osaamista (tarvittaessa tentit voidaan suorittaa työn alkaessa)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti. Työssä noudatetaan koeaikaa.

Sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät vuoden 2023 alusta Keski-Suomen hyvinvointialueen järjestämisvastuulle.

Pyrimme järjestämään haastattelut mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen ja tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tervetuloa työkaveriksemme!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi
http://www.muurame.fi/muuramen-hyvinvointi-sosiaali-ja-terveyspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Noora Rantanen, puh. 050 599 9668 tai noora.rantanen@muurame.fi
Kotihoidon esihenkilö Sira Salo, puh. 050 471 8990 tai sira.salo@muurame.fi

Lisätietoja

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat