Sairaanhoitajan keikkatöitä - Ikaalisten kaupunki

Tervetuloa keikkailemaan Ikaalisten terveyskeskukseen.

Terveyskeskuksessamme on tarjolla keikkatyötä terveyskeskussairaalassa, jossa työ kolmivuorotyö ja lääkäreiden ja hoitajien vastaanotolla Vastaanotolla työ on kaksivuorotyö, parittomilla viikoilla arkisin työajat asettuvat klo 7:30 - 18 ja viikonloppuisin klo 9 - 18 välille. Parillisilla viikoilla työt sijoittuvat klo 7:30 - 16:15 välille. Keikkaa on tarjolla sopimuksen mukaan joko yksittäisinä päivinä tai muutamien päiven tai enintään viikon jaksoissa.

Tarjoamme hyvät työskentelyolosuhteet, asianmukaisen perehdytyksen ja kilpailukykyisen palkan.

Edellytämme työntekijältä aikaisempaa kokemuksta vastaavista tehtävistä terveydenhuollon parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto (Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Täytä hakulomake tai ota rohkeasti suoraan yhteyttä ja sovi tapaamisesta.

Lisätietoja

https://ikaalinen.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveys/

Tutustu työnantajaan

Johtava hoitaja Sari Ihalainen puh. 044 7301 581, sari.ihalainen@ikaalinen.fi

Ikaalisten kaupunki, Terveyspalvelut
Osoite: Vanha Tampereentie 21, 39500 Ikaalinen

Ikaalinen on viehättävä ja ihmisenmittainen kaupunki, jonka asukasluku on noin 6900. Ikaalinen sijaitsee Pirkanmaalla, noin 50 kilometrin päässä Tampereesta, kolmostien varrella. Kaupungissa on hyvät koulutus-, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuudet. Kaupungin laadukkaat SOTE-palvelut löytyvät asukasystävällisesti saman katon alta.