Sairaanhoitajan kesälomasijaisuus - Perusturvakuntayhtymä Akseli

HEI SAIRAANHOITAJA, TULE KESÄKSI TÖIHIN MOISIOKOTIIN!

Tarvitsemme sairaanhoitajaa kesälomasijaiseksi (kesä-, heinä- ja elokuu) Nousiaisissa sijaitsevaan Moisiokotiin, joka tarjoaa kodinomaista palveluasumista sekä laitoshoitoa Perusturvakuntayhtymä Akselin alueen ikäihmisille. Asukkaamme tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Sairaanhoitajan työ on päivätyötä, viikonlopputyötä on joka kolmas viikonloppu arkiaamuina.

Sairaanhoitaja vastaa osaltaan asukkaiden kokonaishoidosta, lääkehoidosta ja viikottaisista lääkärikonsultaatioista. Työkavereitasi ovat 2 sairaanhoitajaa sekä eri osastojen lähihoitajat.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus. Myös alan opiskelijat huomioidaan (sairaanhoitaja-opiskelija vähintään 140 op) sijaisuutta täytettäessä. Eduksi on kokemus vanhustyöstä sekä suoritettu LOVe.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja motivaatiota toteuttaa asukkaan näköistä aktiivista arkea. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§:n mukaista rokotus suojaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.soteakseli.fi

Tutustu työnantajaan

vastaava sairaanhoitaja, Johanna Korpela 044-435 7513, johanna.korpela@soteakseli.fi

Moisiokoti
Osoite: Moisiontie 18, 21270 Nousiainen

Työpaikkamme on savuton.