test

Sairaanhoitajan kesän sijaisuudet, psykiatria

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:00

Sairaanhoitaja, meillä on pitkiä sijaisuuksia psykiatrialla, Erityis- ja sairaalapalvelujen toimialueella. Tule osaksi osaavaa ja viihtyisää työyhteisöämme, tervetuloa psykiatrialle sairaanhoitajaksi!

Töitä on tarjolla psykiatrian monessa yksikössä. Mikä sinua kiinnostaisi erityisesti, lastenpsykiatria, nuorisopsykiatria, aikuispsykiatria, avohoito vai osastohoito? Entä missä haluaisit mieluiten työskennellä, vaihtoehtoina ovat Pori, Rauma ja Harjavalta. Tarkennathan omia toiveitasi hakulomakkeella.

Etsimme positiivista ja oma-aloitteista sairaanhoitajaa, joka on innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut erityisesti psykiatrisesta hoitotyöstä. Yksiköstä riippuen meillä tehdään päivä- tai kolmivuorotyötä hyvässä työilmapiirissä.

Sairaanhoitajalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Voit olla myös hoitotyön (AMK) opiskelija, jolloin psykiatrialle suoritetusta harjoittelusta on sinulle etua.

Tarjoamme meille kesätöihin tulevilla hoitotyön (AMK) opiskelijoille mahdollisuuden tulla valituksi psykiatrian kesäkouluun. Kesäkoulu sisältää teoriaopetusta psykiatrisesta hoidosta, osittain yhdessä lääketieteen opiskelijoiden kanssa, osittain erikseen hoitajaporukassa. Luennot ovat kerran viikossa iltapäivisin. Kesäkouluun sisältyy myös verkostoitumista ja vapaa-ajan ohjelmaa, esimerkiksi retki Yyteriin, osallistuminen Pori Jazzeille sekä kaupunkijunalla ajelu. Olemme käyneet oppilaitosten kanssa keskustelua kesäkoulun hyväksi lukemisesta opintoihin. Sen vuoksi, kannattaa keskustella oman tutoropettajan/vastuulehtorin kanssa mahdollisuudesta hyödyntää kesäkoulua osana tutkinto-opintojasi.

Sijaisuudet täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kestosta sovimme kanssasi erikseen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoituksen löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

ylihoitaja Kristiina Puolakka,
p. 044 707 4422
ylihoitaja Paula Ranne,
p. 044 707 4424
etunimi.sukunimi@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan