test

Sairaanhoitajan kesäsijaisuudet, aikuispsykiatria

Hakuaika päättyy  20.3.2023 23:59

Sairaanhoitajan kesäsijaisuudet aikuispsykiatrian eri yksiköissä; sairaalaosastot ja psykiatrian avohoito, Tays Pitkäniemen sairaalassa, Tays Sastamalassa ja avohoidon yksiköissä

Tays Pitkäniemen sairaalassa tutkimme ja hoidamme aikuispsykiatrisia potilaita Nokialla sijaitsevassa historiallisessa Pitkäniemen sairaalassa. Toimintamme siirtyy Pyhäjärven järvimaisemista Tays Keskussairaalan yhteyteen rakennettavaan T-rakennukseen vuoden 2024 alusta. Uudet, toimivammat työtilat mahdollistavat henkilöstölle paremmat puitteet luoda ja kehittää uusia työ- ja toimintatapoja.

Tays Sastamalassa sijaitsevassa toimipisteessämme hoidamme psykiatrisia poilaita ympärivuorokautisella osastolla ja viikko-osastolla. Suurin osa psykiatrisen avohoidon yksiköistämme sijaitsee Hallituskadulle, jonne on hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä.

Tulisitko viettämään kesää ja kenties jatkamaan syksyäkin kanssamme?

Haemme sairaanhoitajia kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5. - 30.9.2023. Sijaisuuksien pituudet voivat vaihdella ja niiden pituus on osittain neuvoteltavissa.

Tehtävässä työskentelet yksikössä, joka valikoituu osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti. Työ sairaalaosastoilla on kolmivuorotyötä ja psykiatrisessa avohoidossa päivä- tai kaksivuorotyötä.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja ammatillisesti haastavan työnkuvan. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii osaava, ammattitaitoinen ja moniammatillinen tiimi. Opiskelijalle tarjoamme mahdollisuuden harjoittelun opinnollistamiseen sijaisuuden aikana. Suurimmassa osassa yksiköistämme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten vaikutusmahdollisuus omiin työvuoroihin on hyvä.

Eduksesi katsomme suuntautumisen mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön, aiemman kokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä ja kokemuksen Uranus-potilastietojärjestelmän käytöstä. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, joustavuutta ja myönteistä asennetta sekä aitoa kiinnostusta kasvaa ja kehittyä psykiatrisen hoitotyön ammattilaiseksi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon henkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi alan opiskelijan, jolle on kertynyt yli 140 opintopistettä hakuajan loppuun mennessä. Jos olet opiskelija, mainitsethan harjoittelupaikkasi hakemuksellasi.

Lisäksi toivomme, että sinulla olisi suoritettuna sairaanhoitajan lääkehoidon LOVe-tentin LOP, PKV, KIPU1, IV ja ROKOTUS-osiot. Tarvittaessa voit päivittää lääkehoidon osaamisen meillä ennen sijaisuuden aloittamista tai sijaisuuden alussa.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on vuorotyö. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän aloitus on 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n (työntekijän ja opiskelijan rokotussuoja potilaiden suojaamiseksi) ja 55 §:n (terveydentilan selvitys hengityselinten tuberkuloosista työtehtävää varten) mukaiset rokotesuojat.

Sijaisuudet ajoittuvat ajalle 1.5. - 30.9.2023. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Kati Jäppinen, puh. 044 472 8917. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 19.3.2023.

Haastattelemme sijaisia jo hakuaikana ja täytämme sijaisuudet heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Vs. osastonhoitaja Jäppinen Kati 044 472 8817 tai etunimi.sukunimi@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan