Sairaanhoitajan kokoaikainen työsuhde - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on uudelleen haettavana Sairaanhoitajan kokoaikainen työsuhde.

Sairaanhoitajan ensimmäinen sijoituspaikka on Palvelutalo Tervaskanto, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.
Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2207) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi.
Työ on tiimivastaavan sairaanhoitajan tehtävä, sisältäen yksikön toiminnan kehittämistä muun henkilökunnan ja esimiehen kanssa. Tehtävään kuuluu työn organisointia ja omaisyhteistyötä.
Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 7.6.2019 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava osoitteeseen: Someron perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero

palveluasumisen esimies
Mervi Uutela p. 044 7792 601
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut
Osoite: Sairaalatie 5, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi
Somero on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan