test
Sairaanhoitajan, lähihoitajan ja soten avustavien tehtävien työpaikkoja Liedossa - Liedon kunta

Turun naapurissa, Föli-yhteyksien varrella sijaitseva Liedon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut etsii jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisia sijaisia. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi sairaanhoitajan, lähihoitajan tai soten avustavista tehtävistä, täytäthän sähköisen hakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä!

Tarjoamme työntekijöillemme sopivan kokoisen ja ketterän organisaation, jossa on hyvä työskennellä arvostavassa ja kollegiaalisessa työyhteisössä. Saat laajan perehdytyksen tehtävään, hyvät sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet, SHQS-laatujärjestelmän mukaisen laatutyöskentelyn sekä vuosittaisen E-passi edun työhyvinvoinnin lisäämiseksi.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä riittävän rokotussuojasi.

Tervetuloa SoteSoturiksi Lietoon!

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Laura Laukkanen puh. 050 365 5492

Lisätietoja

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut

Lieto on noin 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat