Sairaanhoitajan/Lähihoitajan sijaisuus Joutsassa - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Joutsan sairaalaan

SAIRAANHOITAJAA/LÄHIHOITAJAA

sijaisuuteen, joka kestää 31.10.2020 saakka. Työn aloitus on mahdollista vaikka heti tai sitten joustavasti sopimuksen mukaan. Työ on vuorotyötä ja työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Omaat reippaan työotteen, olet kiinnostunut laaja-alaisesta, moniammatillisesta työstä ja sinulla on lääkeluvat kunnossa, niin tule meille töihin!

Tarjoamme sinulle paikkaa mukavassa moniammatillisessa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen ja monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen perusterveydenhuollossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja noudatetaan koeaikaa. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi
http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Taina Hannula
Osastonhoitaja, sairaanhoitaja YAMK
p. 014 269 0225, 050 316 8636
taina.hannula@seututk.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Seututerveyskeskus
Osoite: Myllytie 8, 19650 Joutsa

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Myös geriatrian erikoistumispalvelut järjestyvät. Lähipäivystys hoidetaan omana työnä kahdessa pisteessä, Keuruulla ja Laukaassa. Yöpäivystys on keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Tietojärjestelmämme on Effica. Kotisivumme www.seututk.fi

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka