Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 15.3 2021 klo 14.00 mennessä

Erikoissairaanhoidon tulosalueella operatiivisessa tulosyksikössä kirurgian vuodeosastohoito, osasto 2A

Haetaan sairaanhoitajan vuorotteluvapaan sijaiseksi TE-toimistossa työttömänä työnhakijana olevaa henkilöä ajalle1.4-9.7.2021.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja.

Arvostamme kokemusta kyseessä olevan erikoisalan hoitotyöstä, teoreettisen tiedon soveltamista käytäntöön, muutosvalmiutta ja vastuullisuutta. Odotamme hakijalta joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

Tarjoamme monipuolisen työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Työ on kolmivuorotyötä. Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja tai sairastetun taudin suoja tuhkarokkoa, vesirokkoa ja influenssaa vastaan.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta 336799 työavain.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/terveyden-ja-sairauden-hoito/keskussairaalan-palvelut/osastot/kirurgian-osasto-2a/

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot osastonhoitaja Mia Kosonen puh. 044 417 3442 tai
ylihoitaja Kirsi Matikainen, puh. 044 417 3972.
Sähköposti etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirurgian vuodeosasto 2A
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 43 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.