test
Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus - Oulunkaaren kuntayhtymä

Sairaanhoitajan määräaikaiseen sijaisuuteen kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävien hoitamisessa edellytetään joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen sekä soveltuvuutta itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn. Työ on kolmivuorotyötä.

Määräaikainen sijaisuus 31.8.2022 asti.

Hoito-osaston perustehtävänä on akuutteja sairauksia sairastavien potilaiden hoito sekä saattohoito. Tarjoamme vaihtelevia työpäiviä ja mukavan työyhteisön.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 26 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com
https://www.instagram.com/oulunkaari/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoito-osaston osastonhoitaja Paula Mattinen puh. 040 543 2443, paula.mattinen@oulunkaari.com

Lisätietoja

Pudasjärven hoito-osasto

Visiomme on #mielekäselämäkotona. Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!


Osoite: Varsitie 1, 93100 Pudasjärvi

Sinulle suositellut työpaikat