Skip to main content
test
Sairaanhoitajan määräaikainen tehtävä - Nokian kaupunki

Sairaanhoitajan määräaikainen tehtävä vastaanottotoiminnassa 15.7. - 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on kiireetön vastaanottotoiminta. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa itsenäinen vastaanottotyö, hoidon tarpeen arviointi vastaanotolla sekä puhelimessa, erilaiset digipalvelut. Työtehtävä vaatii kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä paineeseen. Työssäsi pääset käyttämään itsenäistä päätöksentekotaitoa sekä organisointikykyä, potilaan kohtaamista ja asiakaspalvelua unohtamatta.

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä, työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, joustavuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, muutoskyvykkyyttä ja kehittämismyönteistä työotetta uudistuvassa toiminnassa. Lisäksi edellytetään valmiutta digitaalisten työvälineiden käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja. Huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä tutkinnosta suoritettuna. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48 ja 48a, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville päivävuoroon. Tehtäväkohtainen palkka on 2631,61 euroa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa; vt. osastonhoitaja Outi Kytöneva, p. 044 486 1051, outi.kytoneva(at)nokiankaupunki.fi tai apulaisosastonhoitaja Mari Ahvenus, p. 040 183 4058, mari.ahvenus1(at)nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut/Terveyspalvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Vihnuskatu 3, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat