Sairaanhoitajan osa-aikainen sijaisuus, Lieksa (id3912) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 17.1.2021 mennessä SAIRAANHOITAJAN osa-aikainen sijaisuus

Haemme sairaanhoitajaa miepä palvelut Lieksa. Sijaisuus on 8.8.2021 saakka.

Sairaanhoitajan sijaisuus 60%:lla työajalla.

Miepän sairaanhoitajan työhön kuuluu asiakkaan hoidon tarpeen selvittely ja arviointi sekä hoidon suunnittelu ja toteutus asiakaslähtöisesti ja asiakkaan olemassa olevia verkostoja hyödyntäen. Työ sisältää sekä vastaanottotyötä sekä kotikäyntejä, työssä kohdataan asiakkaita yksilö-, pari- ja perhetapaamisissa. Arvostamme aktiivista mielenterveys ja päihdetyön ja oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sitoutumista että kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävissä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Tehtävä edellyttää liikkumista eri toimipisteiden välillä sekä valmiutta työskennellä muissa mielenterveys- ja päihdepalvelujen yksiköissä

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja Teija Pyykkö, teija.pyykko@siunsote.fi p.0503877842 tai Kirsti Sainola-Rodriquez, kirsti.sainola@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 18.12.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3912
  • 18.12.2020 - 17.1.2021 23:59
  • LieksaPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!