Tule tekemään vaihtelevaa ja kehittävää työtä mukavaan joukkoon! Kotisairaalassa on tarjolla sijaisuus ajalla 11.5.20 - 24.3.21

Haemme miellyttävää, asiakaslähtöistä hoitotyön osaajaa ja tiimityön tekijää, joka haluaa kehittyä ja kehittää kotona tapahtuvaa hoitotyötä sekä osaa hallita ajankäyttöään.

Odotamme sinulta suonensisäisen lääkehoidon osaamista ja itsenäistä työotetta. Kokemus lastensairaanhoidosta, saattohoidosta ja akuuttihoitotyöstä antaa valmiuksia kaiken ikäisten asiakkaiden monipuolisiin hoitotyön tehtäviin. Kotona tehdään myös verensiirtoja. Asiakkaat ovat kaiken ikäisiä, vauvasta vaariin.

Sinun tulee olla laillistettu sairaanhoitaja.

Kotisairaala toimii Riihimäen, Lopen ja Hausjärven alueella. Toimistomme on Riihimäen sairaalassa.

Annamme palveluita kahdessa vuorossa maanantaista sunnuntaihin. Kulkemisessa on käytössä talon auto, mutta välillä oman auton käyttö on tarpeellista. Toivomme, että olet hyvä kuski, joka ei pelkää ajamista kelissä kuin kelissä.

Palkkamme on kilpailukykyinen.

Tule tekemään mukavaan työyhteisöön monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista työtä, jossa voit käyttää kaikkia kykyjäsi ja taitojasi. Lupaamme antaa hyvän perehdytyksen ja tukea Sinua työssäsi!


Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Jos haluat tietää lisää, laita sähköpostia tai soita
kotisairaalan osastonhoitaja Tanja Koskelalle 019 758 5646, tanja.koskela@riihimaki.fi. tai ylihoitaja Susanna Hurmeelle, 019 758 5875, susanna.hurme@riihimaki.fi

Kotisairaala
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki