Sairaanhoitajan sijainen, keikkatyö - Mustasaaren kunta

Sairaanhoitajan sijainen, keikkatyö - Mustasaaren kunta

Tarvitsemme lyhytaikaisia (1-12 päivää/keikkatyö) sairaanhoitajan sijaisia lähisairaalaan. Mustasaaren lähisairaalassa on akuuttihoito-osasto, kuntoutusosasto ja hoivakoti. Akuuttihoito-osaston yhteydessä toimii Mustasaaren kotisairaala. Akuuttihoito-osastolla on 26 paikkaa, kuntoutusosastolla 14 paikkaa ja hoivakodissa 6 paikkaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (laki 559/94). Huomioimme myös alan opiskelijat.

Tutustu työnantajaan

Akuuttiosastonhoitaja Gunilla Grankull, puh 044 7271221, gunilla.grankull@mustasaari.fi ja kuntoutusosastonhoitaja Elisa Strandberg, puh 044 727 1223, elisa.strandberg@mustasaari.fi

Mustasaaren kunta, Lähisairaala
Osoite: Moonantie 9, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!

Mustasaaren ja Vöyrin perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen terveyskeskusket tarjoavat täyden palvelun. Meillä on muun muassa laboratorio- ja röntgenpalveluja, puheterapiaa, tomintaterapiaa ja fysioterapiaa, geriatrisen poliklinikan palveluja sekä akuutti- ja kuntoutusosasohoitoa.