Sairaanhoitajan sijaiseksi KYSin Leikkausyksikköön

Hakuaika päättyy  28.6.2024 12:00

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Haemme leikkaus- ja anestesiasairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan leikkausyksiköihin.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Sairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Kokemus leikkaussalityöstä ja/tai perioperatiivisen hoitotyön opinnot luetaan eduksi. Työ on 3-vuorotyötä ja siihen sisältyy myös kotivarallaoloa.

Keitä me olemme?

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tehdään kaikkien erikoisalojen leikkauksia. Kysissä on kolme leikkausyksikköä: Neuro-, sydän- ja rintaelinkirurgian leikkausyksikkö, Pehmytosa- ja aistinelinkirurgian leikkausyksikkö sekä Tukielinkirurgian leikkausyksikkö. Kaikissa yksiköissä hoidetaan sekä elektiivisiä että päivystysleikkauspotilaita.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä erikoissairaanhoidossa. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi pitkälle! Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2914,70 €/kk.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä!


Lisätietoja

http://www.pshyvinvointialue.fi
https://www.youtube.com/watch?v=_lpz2vY3HNk

Yhteystiedot

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Palveluesihenkilö Eija Kyyrönen, p. 044 717 2920, eija.kyyronen(at)pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan