Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuudet - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Jos et onnistunut löytämään meiltä vakituista paikkaa tai haet nimenomaan keikkatyötä tai sijaisuuksia, olet tullut oikeaan osoitteeseen! Keikkatyö on erinomainen tapa tutustua yksiköidemme toimintaan ja työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tarjoamme sairaanhoitajalle haastavaa, vaativaa ja motivoivaa työtä erikoissairaanhoidossa, yhdessä muiden osaavien ammattilaisten kanssa. Tyksin lukuisat osastot, poliklinikat ja toimenpideyksiköt tarjoavat monia erilaisia työmahdollisuuksia. Niiden joukosta löydät varmasti oman paikkasi.

Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin. Kerrothan hakemuksessasi, oletko hakemassa keikkatyötä vai ainoastaan pidempiä sijaisuuksia.

Edellytämme sairaanhoitajan sijaiselta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta sairaanhoitajan tehtävään. Joissakin sijaisuuksissa sijaisena voi toimia myös sairaanhoitajaopiskelija, joka on suorittanut vähintään 140 opintopistettä. Lisäksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Jätä hakemuksesi ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta. Saat meiltä yhteydenoton sähköpostitse (muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion). Mikäli et jostain syystä saakaan viestiä, olethan yhteydessä rekrytointi@tyks.fi.

Tervetuloa meille töihin!

Lue vielä mikä tekee työntekijöidemme mielestä sairaanhoitajan työstä Tyksissä mielekkään ja palkitsevan:
"Suuri yliopistosairaala. Kehitys menee eteenpäin. Yhteistyökykyiset ja ammattitaitoiset työkaverit."

"Laajat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Lähes rajattomat mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen. Luotettava työnantaja."

" Työn monipuolisuus. Mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin."

"Mielenkiintoiset työtehtävät, huippuosaamista, saa työskennellä alan huippujen kanssa. Iso, turvallinen työnantaja. Saa kouluttautua. Kuullaan työntekijän intressejä."

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi: 02 313 2115 tai 02 313 2118 ja rekrytointi@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat