Sairaanhoitajan sijaisuudet - Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

TERVETULOA KESSOTE-AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajia terveyskeskussairaalan Eurajoen osastolle ja kotisairaalaan. Tarjoamme kesätöitä, sekä eripituisia sijaisuuksia ja keikkatöitä sairaanhoitajan monipuolisiin tehtäviin.

Jos olet kiinnostunut monipuolisesta hoitotyöstä ja sinulla on potilaiden toimintakykyä ohjaava ja ylläpitävä työskentelytapa, olet tervetullut tiimiimme. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Haemme aktiivisia, luotettavia ja joustavia ammattilaisia joukkoomme.

Kelpoisuusehtona on ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen sairaanhoitajan ammattikorkekoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat. Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVe) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.
Kuntayhtymä on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Santapere, osastonhoitaja
044 312 4335
merja.santapere@kessote.fi

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Koti-, sairaala- ja hoivapalvelut, Sairaalapalvelut, Terveyskeskussairaala

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella on uudistettu sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut.


Osoite: Koulukatu 2, 29200 Harjavalta

Sinulle suositellut työpaikat