Sairaanhoitajan sijaisuudet - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta? Hae nyt työyhteisöömme, jossa keskiössä ovat laadukas hoitotyö ja asiakkaiden hyvinvointi. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut tai alan opiskelija. Meillä peruspalvelukuntayhtymä Kallion kotihoidossa arvostetaan työntekijöitä ja työyhteisössä on hyvä ja kannustava ilmapiiri.

Haemme Kallion kotihoitoon SAIRAANHOITAJIA eri mittaisiin sijaisuuksiin, alkusijoituspaikka Nivalan tai Ylivieskan kotihoito.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Sairaanhoitaja työskentelee tiimityössä ja ohjaa oman tiiminsä toimintaa.
Työ on vuorotyötä, johon kuuluu aamu- ilta- sekä viikonlopputyötä. Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja, mutta huomioimme myös alan opiskelijat. Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.
Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja sijaisuuden kesto on sovittavissa. Palkkaus kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta 30.6.2021 klo 12 mennessä (www.kuntarekry.fi). Paikat voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme kertoa lisää ja sopia sinulle sopivasta sijaisuudesta.

Yhteystiedot:
palveluesimies Eija Anttila 044 419 6701
palveluesimies Marjatta Hyyppä 044 419 3650
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteystiedot:
palveluesimies Eija Anttila 044 419 6701
palveluesimies Marjatta Hyyppä 044 419 3650
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Kotihoito

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 3, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat