Sairaanhoitajan sijaisuudet, Akuutti kotikeskus

Hakuaika päättyy  6.11.2024 15:00

Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin tai keikkailemaan Satakunnan hyvinvointialueen Akuutti kotikeskus 1:een, mikä sijaitsee Porissa ja Akuutti kotikeskus 3:een, mikä sijaitsee Kankaanpäässä.

Akuutti kotikeskus 1:een on yhdistetty toiminnot akuutista sekä palliatiivisesta kotisairaalasta, mobiilitoiminnasta ja turvapuhelintoiminnasta. Akuutti kotikeskus 3:een on yhdistetty toiminnot akuutista sekä palliatiivisesta kotisairaalasta ja mobiilitoiminnasta.

Tarjoamme potilaille sairaalatasoista hoitoa kotiin tai ympärivuorokautiseen asumispalveluun. Tavoitteena on potilaiden hoitaminen omassa tutussa ympäristössään oikeaa resurssia käyttäen. Palliatiivisen kotisairaalan potilaille pyritään antamaan hoito kotiin mahdollisimman pitkään.

Sairaanhoitajat toimivat aamu- ja iltavuorossa. He vastaavat hoitojakson aikana potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja seurannasta. Toimenkuvaan kuuluviin käynteihin sisältyy mm. potilaan haastattelua, tutkimista ja näytteidenottoa sekä kokonaisvaltaista hoidontarpeen arviointia kotona selviytymisessä ja siinä tukemisessa. Pääsääntöisesti toimitaan itsenäisesti potilaan kotona tai infuusiopoliklinikalla, mutta tarvittaessa parityöskentelykin on joskus mahdollista. Käytettävissä on yksikön hoitajien ja lääkärien tuki. Kotiin vietävän sairaalatasoisen hoidon merkitys ja kehitys korostuvat tulevaisuudessa ja sen vuoksi meilläkin yhdessä kehittäminen on tärkeää.

Haemme reippaita ja ammattitaitoisia sairaanhoitajia työyksikköihimme. Olet yhteistyökykyinen, luotettava, joustava ja pystyt työskentelemään yksin sekä tiimissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Eduksi katsotaan B-luokan ajokortti. Työssä tehtävät matkat ajetaan työnantajan ajoneuvoilla. Yli kahden kuukauden työsuhteissa noudatamme sijaisuuden kestosta riippuen 1-6kk koeaikoja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mainitse hakemuksessa kumpaan yksikköön haet.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhoitoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillisuus.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Susanna Kirjanen 0447012467

Apulaisosastonhoitaja Heli Korkeakoski 0447015559

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan