Sairaanhoitajan sijaisuudet/Kesä 2019 - Jyväskylän kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuudet/Kesä 2019 - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelut hakee eripituisiin sijaisuuksiin kevääksi ja kesän ajaksi

SAIRAANHOITAJIA

Työ on ympärivuorokautisen asumisen yksiköissä 2-vuorotyötä ja kotihoidossa päivätyötä. Sijaisuuksia on tarjolla kaikissa vanhuspalveluiden yksiköissä ja kotihoidon alueilla. Sijaistarpeet vaihtelevat keikkatyöstä pidempiin sijaisuuksiin.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan (AMK) tai vastaava aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla vähintään 140 opintopistettä suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut sairaanhoitaja, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja-kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai haetko keikkatyötä.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää todistetusti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Päivi Huttunen puh.014 266 2446
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: Jyväskylä

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan